ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

20 Φεβ 2008

Ας μιλήσουμε για την αριστερά που αλλάζει την κοινωνία!


Αγαπητοί φίλοι/ες

Όπως γνωρίζεται οι περισσότεροι στις 14,15,16 Μαρτίου γίνεται στην Αθήνα η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα πλαίσια της σύσκεψης, κάθε τοπική επιτροπή προετοιμάζει τις συνελεύσεις της.
Εδώ στην Λέσβο προετοιμάζουμε δύο ανοιχτές συνελεύσεις και συγκεκριμένα: στις 2 Μαρτίου, ώρα 11.00’’ στο κινηματογράφο ΑΡΙΩΝ στη Μυτιλήνη και στις 3 Μαρτίου, ώρα 19.00’’ στο Δημοτικό Θέατρο ΚΑΛΟΝΗΣ, με εισηγητές από τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Στόχος μας είναι μία επί της ουσίας συζήτηση των προβληματισμών, καθώς και όλων των άλλων που αφορούν στην εσωτερική οργάνωση και λειτουργία του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, για μια εκτίμηση της πολιτικής συγκυρίας και των δυνατοτήτων αποτελεσματικής παρέμβασης κεντρικά και τοπικά.
Για την καλύτερη προετοιμασία των συνελεύσεων – οι οποίες ευελπιστούμε να έχουν μαζικότητα- έχουμε ήδη τυπώσει προσκλήσεις , ένα ανοιχτό γράμμα, το οποίο θα μοιράσουμε, θα στείλουμε με e-mail και θα το δημοσιεύσουμε στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και μια απλή αφίσα που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Ταυτόχρονα την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε συνέντευξη τύπου, ενώ όλη την βδομάδα σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν περιοδείες στα χωριά και τις γειτονίες της Μυτιλήνης.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και την υποστήριξη σας (ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε ένα και της κάθε μιας) η οποία πέρα από την ενεργή συμμετοχή σας σε μια από τις δύο συνελεύσεις μπορεί να είναι η παρακάτω
1. Με απλή προώθηση ενός e-mail σε όσους φίλους/ες βλέπουν με συμπάθεια το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ και θα ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν
2. Με το να ενημερώσετε προφορικά φίλους και φίλες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή
3. Με το να συμβάλλεται στην διακίνηση μερικών προσκλήσεων σε φίλους και γνωστούς σας
4. Όσοι από εσάς έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στις περιοδείες – το πρόγραμμα των οποίων θα είναι έτοιμο στο τέλος της εβδομάδας
5. Με άλλους τρόπους που μπορείτε να σκεφτείτε

Ευχαριστούμε
Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο

Ετικέτες

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο, που υπογράφεται καταρχήν από 37 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οργανω-μένους/ες και ανένταχτους/ες, προτείνεται για να υπογραφεί από όποιον/α συμφωνεί σε ό-λη την Ελλάδα. Ενόψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στις 14, 15 και 16 Μαρτί-ου, ελπίζουμε ότι θα συμπορευτούμε με πολλούς και πολλές, με στόχο να γίνει η Πανελλα-δική Σύσκεψη ουσιαστικό βήμα για τη συγκρότησή του:
http://syriza.gr/grammateia-syriza/arthra-problimatismoy/keimeno-ypografn-gia-ton-syriza-enopsei-tis-panelladiks-toy-syskepsis-to-martio/

προς αποφυγή παρεξηγήσεων το συγκεκριμένο κείμενο δεν προτείνει να μεταλλαχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα αλλα να αποκτήσει μια οργανωτική δομή στη βάση ενος αντινεοφιλελεύθερου προγράμματος και φύσικα πάνω στην κίνηση για αντίστοιχες δράσεις. Κάτι σαν το ΕΑΜ ας πούμε όπου ενώ υπήρχε οργανωτική δομή εξακολουθούε να υπάρχει η αυτοτέλεια των οργανώσεων που το συναποτελούσαν.

6 Μαρτίου 2008 - 4:38 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα