ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

17 Μαρ 2008

Δεν μπορείς να πάρεις κάτι που δεν σου ανήκει.


Η Κυβέρνηση, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των εργαζομένων όλης της χώρας, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν οι νόμου Σιούφα και Ρέπα, επιχειρεί με διαδικασίες εξπρές να ψηφίσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο με το οποίο επιχειρείται η διάλυση της Κοινωνικής ασφάλισης, η συρρίκνωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, η ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, η δραματική μείωση των συντάξεων.
Ταυτόχρονα συκοφαντεί τους αγώνες των εργαζομένων, προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνικές αντιθέσεις και με αυταρχισμό και δικαστικές παρεμβάσεις να τους καταστείλει με στόχο να περάσει την αντιασφαλιστή της πολιτική.
Καλούμε τους νέους και τις νέες, αλλά και κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, κάθε μητέρα, κάθε εργαζόμενο στα βαρέα και ανθυγιεινά, κάθε εργαζόμενο σε οποιοδήποτε κλάδο και να βρίσκεται, κάθε μικρό επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο σε κινητοποίηση.

Καλούμε κάθε άνθρωπο που υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια του να συμμετέχει στην απεργία στις 19 του Μάρτη. Όλοι στη συγκέντρωση 10 το πρωί στο Δημοτικό θέατρο

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα