ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

17 Δεκ 2008

Τους χαλάσαμε το ραχάτι...


Διαβάζουμε στην εφημερίδα Αιολικά νέα: "Επίθεση κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εξαπέλυσε χθες με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ, κατηγορώντας τον ότι "κρύβεται πίσω από τη λέξη αριστερός".
Η ΝΕ του ΚΚΕ εδώ στη Λέσβο, διεκπεραιώνοντας εντελώς ρουτινιάρικα και γραφειοκρατικά τη γραμμή αποφάσισε να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό γίνεται λίγες ημέρες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο και λίγες ημέρες μετά την απαράδεκτη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια της πορείας της περασμένης Τρίτης στην αστυνομία.

Βγαίνοντας από την χρόνια χειμέρια νάρκη της, η "πρωτοπορία του συνεπούς ταξικού κινήματος" στο νησί μας, που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αποδυναμώσει και να απονευρώσει εντελώς το ΠΕΚ αλλά και κάθε μαζικό φορέα που ελέγχει, μας κατηγορεί για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Για το Μάαστριχ, για το 65ώρο, για.. για.. για...
Μόνο για τη Συμφωνία της Βάρκιζας δεν μας κατηγορεί.
Φαίνεται ότι ανάμεσα στα άλλα, έχουμε χαλάσει και την ησυχία της τοπικής κομματικής ηγεσίας, η οποία συχνά πυκνά πρέπει να απολογείται στα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ, όχι μόνο για την στάση της κεντρικά, αλλά και για την στάση της εδώ στη Λέσβο

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα