ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

17 Δεκ 2008

Συνέβη στη Χίο....


Βράδυ της Τρίτης και την πόλη της Χίου σκιάζει ο φόβος επικείμενης εισβολής αναρχικών ορδών από τη γειτονική Μυτιλήνη. Από το πρωί την είδηση διοχέτευσε η Αστυνομική Διεύθυνση, αναπαράχθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ και καλλιέργησε τις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης που επρόκειτο να διαδραματισθούν το βράδυ της ίδιας μέρας στην πόλη.

Διαβολική σύμπτωση ήθελε η ανυπόστατη αυτή φημολογία να διαχέεται στη Μυτιλήνη με χιώτες σε αυτό το αστυνομικό σενάριο πρωταγωνιστές βάνδαλους.
Τα γεγονότα μόλις έπεσε το σκοτάδι ραγδαία. Αστυνομικοί μασκαρεμένοι με ύφος και εξοπλισμό ΜΑΤ κατέλαβαν την κεντρική αγορά και το κέντρο της πόλης της Χίου. Ομάδα αυτόκλητων πολιτοφυλάκων υπό τον αρειμάνιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αντώνη Ζαννίκο- γνωστό για την τοποθέτηση παράνομων χαφιεδοκάμερων- ανέλαβαν τις τύχες της πόλης και των πολιτών στα χέρια τους. Ο κοινωνικός αυτοματισμός σε πλήρη εξέλιξη.
Αστυνομικοί προστάτες και αγανακτισμένοι νοικοκυραίοι εναντίον αόρατων εισβολέων που ήρθαν να καταστρέψουν το βιός, να διασαλεύσουν την τάξη και να διαταράξουν την κοινωνική γαλήνη και ηρεμία μας.

Το σουρεαλιστικό τοπίο συμπλήρωναν οι θαμώνες των παρακείμενων καφενείων με την αγωνία έκδηλη στα πρόσωπά τους για την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που παρακολουθούσαν από τηλεοράσεως.
Οι ειδήσεις των οκτώ είχαν τελειώσει. Ο Δήμαρχος ξαποσταίνει. Άλλη μια δύσκολη μέρα για αυτόν είχε περάσει. Το νέο νεκροταφείο βρέθηκε. Τα όνειρα των νέων μπορούν να ενταφιαστούν. Οι πολίτες στη μακαριότητά τους.

Ησυχία, ο Δήμαρχος κοιμάται!

http://syrizachiou.blogspot.com/2008/12/blog-post_14.html

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα