ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

17 Σεπ 2009

Χτές στη Συκαμιά, σήμερα στην Αγιάσσο

Περιοδεία στην Άργενο, το Λεπέτυμνο, τη Σκάλα Σκαμιάς και ομιλία στη Σκαμιά έκαναν τη Τρίτη 15/9 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Ανδρεαδέλλη, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Μπουρνούς
Στην ομιλία τους οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στην ανάγκη να υπάρχει και στη Βουλή ισχυρή Ριζοσπαστική Αριστερά και μετά τις εκλογές, ώστε να μπει φρένο στις επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου να μεταφέρουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στα πιο αδύνατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι χρειάζονται μια ασπίδα προστασίας απέναντι στην κρίση και στις πολιτικές που σχεδιάζονται είτε η ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ είναι στη κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών και μετά τις εκλογές διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, που τους βολεύει να τον εμφανίζουν ως διαλυμένο. «Εγγύηση για τη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν πρώτα και κύρια οι χιλιάδες αριστεροί και αριστερές που δίνουν καθημερινά τις μάχες για τη προστασία του δημόσιου χώρου, για την προάσπιση των μεταναστών, για τη προστασία του εισοδήματος των χαμηλόμισθών, για τη προστασία των ανέργων», κατέληξαν στην ομιλία τους οι τρεις υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα Τετάρτη 16/9 και οι πέντε οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν την Αγιάσο και μίλησαν στα καφενεία του χωριού Την Πέμπτη 17/9 θα γίνει περιοδεία στα χωριά του Δήμου Ευεργέτουλα, ενώ την Παρασκευή 18/9 θα γίνει επίσκεψη και περιοδεία στα χωριά Μόρια, Πάμφιλα, Παναγιούδα, Αφάλωνας και Αλυφαντά.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα