ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

20 Νοε 2007

Συνέντευξη τύπου για τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

Θα παρευρεθεί και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Γιάννης Τόλιος, υπεύθυνος του αγροτικού τομέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι αλληλέγγυος με τους κτηνοτρόφους και παίρνει πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Το γάλα που διατίθεται από τους παραγωγούς σε χαμηλές τιμές φτάνει στους καταναλωτές σε τετραπλάσιες τιμές. Οι ζωοτροφές ακριβαίνουν συνεχώς και οι κτηνοτρόφοι για να τα βγάλουν πέρα αναγκάζονται να αυξήσουν τα κοπάδια τους με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση των βοσκοτόπων (και άρα την αύξηση της εισαγωγής ζωοτροφών). Την ίδια ώρα δεν υπάρχει μέριμνα για την επεξεργασία του ακατέργαστου τυρόγαλου, που οξύνει το περιβαλλοντικό πρόβλημα των περιοχών που στις οποίες χύνεται.

Υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση είναι Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ, που με την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους ευνοούν τα καρτέλ και τα μονοπώλια. Χαμένοι είναι το περιβάλλον οι καταναλωτές και παραγωγοί.

Στα πλαίσια των κινήσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για αυτά τα ζητήματα την Τετάρτη 21/11/2007 θα βρίσκεται στην Μυτιλήνη ο Γιάννης Τόλιος, υπεύθυνος του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Τόλιος, θα έρθει στην Μυτιλήνη το πρωί, ενώ στις 9.30 θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της Ε.Γ.Σ.Λ.

Στις 13:00 στο ξενοδοχείο «ΛΕΣΒΙΟΝ», θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Στην συνέντευξη θα παρευρίσκονται και κτηνοτρόφοι, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.




Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα