ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

7 Ιαν 2009

Η στρατηγική της έντασης

Το μαύρο χέρι.
Στα 1882 μία υποτιθέμενη αναρχική ομάδα με έδρα την ισπανική επαρχία της Ανδαλουσίας και όνομα «Το μαύρο χέρι» (ισπανικά: Mano Negra) κατηγορείται για τρομοκρατία και εγκλήματα που περιλαμβάνουν δολοφονίες και βανδαλισμούς. Η αναρχική κοινότητα της περιοχής αρνείται κάθε σχέση και καθώς, ιδιαίτερα την εποχή εκείνη, ο αναρχισμός ήταν αρκετά μακριά από την έννοια που θα του έδινε σήμερα ο Πρετεντέρης (φτου!), βάσιμες υποψίες αλλά και μαρτυρίες της εποχής καταδεικνύουν την οργάνωση αυτή σα μία προβοκάτσια του Ισπανού προέδρου Práxedes Mateo Sagasta, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» κάποιους ενοχλητικούς πολιτικούς ακτιβιστές (παλιά, καλή, δοκιμασμένη συνταγή).
πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=962604

Για να φοβίσουν την κοινωνία βάζουν αυτούς που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς από την πλευρά της κοινωνίας.
Σε αυτή τη φάση ο στόχος είναι να ενοχοποιήσουν κάθε 15χρονο και 15χρόνη και κάθε νεολαίο που όλο το προηγούμενο διάστημα φώναζε: ¨μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι¨. Του λένε ότι με το να μη κοιτάς τα μαθήματα σου, με αυτά που κάνεις οπλίζεις το χέρι των τρομοκρατών.
Ταυτόχρονα προσπαθούν να στριμώξουν το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα του ζητάν ξεκάθαρα δηλώσεις μετανοίας.
Εάν αυτά δεν περάσουν, ετοιμάζουν από τώρα το έδαφος για την επόμενη φάση: Ανοιχτό πόλεμο κατά της κοινωνίας από τους αγανακτισμένους.... αστυνομικούς.
Η στρατηγική της έντασης κλιμακώνεται. Ο μόνος τρόπος για να την αποκρούσουμε είναι οι δρόμοι!

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα