ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

7 Ιαν 2009

Την Πέμπτη στη Πλατεία Σαπφούς: Αλληλευγγύη στο λαό της Παλαιστίνης!


Την Πέμπτη 8/1/2009 στις 6 :30 το βράδυ στη Πλατεία Σαπφούς ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και άλλες συλλογικότητες της Αριστεράς οργανώνουν συγκέντρωση συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης.


Το διαρκές έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, στο οποίο συμπράττουν οι ΗΠΑ αλλά και οι κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κορυφώθηκε αυτές τις μέρες με μια βάρβαρη πολεμική, αεροπορική και χερσαία επιχείρηση με θύματα εκατοντάδες άμαχους, νεκρούς και τραυματίες.
Τα εξηντάχρονα της Νάκμπα (1948-2008) για το μαρτυρικό και ηρωικό λαό της Παλαιστίνης κλείνουν με τον πιο αιματηρό τρόπο.
Η παρατεταμένη εξόντωση με τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας αντικαταστάθηκε τώρα πια από τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων Παλαιστινίων.
Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξακολουθούν να κοιτούν σιωπηλές και συνένοχες, συμψηφίζοντας την αντίσταση του κατεχόμενου λαού με την αιματηρή κατοχή του Ισραήλ, κρατώντας ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να σταματήσει να μιλά για "φαύλο κύκλο βίας" και να καταδικάσει άμεσα και απερίφραστα τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, αντιδρώντας με όσα μέσα διαθέτει με στόχο να σταματήσει η νέα αιματοχυσία.
Καλούμε τους πολίτες της Λέσβου και τη νεολαία να επιβεβαιώσουν έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την αγωνιστική αλληλεγγύη τους στον μαχόμενο Παλαιστινιακό λαό.
Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον παλαιστινιακό λαό, που τιμωρείται επειδή εξακολουθεί να αντιστέκεται σε έναν πάνοπλο αντίπαλο.
Να παρθούν τώρα μέτρα, ώστε να σταματήσει άμεσα το Ισραήλ την εισβολή και τους βομβαρδισμούς
Τώρα πατρίδα για τους Παλαιστίνιους


Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα