ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

18 Μαρ 2009

Το κράτος χρωστάει και λέει ότι θα πληρώσει....


Ο υπουργός πολιτισμού, υποσχέθηκε στους συμβασιούχους ότι θα... πληρωθούν για τα ... "δεδουλευμένα", δηλαδή θα πάρουν τα λεφτά τους για τους μήνες που το κράτους τους χρωστάει. Κουβέντα για το 24μήνο που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία.
Ο υφυπουργός εσωτερικών, υποσχέθηκε στους συμβασιούχους του "βοήθεια στο σπίτι" ότι και αυτοί θα.... πληρωθούν για τα ... δεδουλευμένα..., δηλαδή θα πάρουν τα λεφτά τους για τους μήνες που το κράτους τους χρωστάει. Κουβέντα για το εάν το πρόγραμμα θα συνεχιστεί!

Μια πρώτη παρατήρηση: Το ελληνικό κράτος είναι εδώ και πολλά χρόνια ο ποιο αδίστακτος εργοδότης. Αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά. Χρωστάει και υπόσχεται ότι κάποια στιγμή θα πληρώσει!!!
Μια δεύτερη παρατήρηση: Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στο νομό μας είναι στον αέρα, σε μια περίοδο σκληρής οικονομικής κρίσης, αφού από ότι φαίνεται, το ελληνικό δημόσιο, που μπορεί να τις διατηρήσει, δεν θέλει να τις διατηρήσει.
Μια τρίτη παρατήρηση: Σήμερα θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη ο υφυπουργός εσωτερικών κ. Νάκος. Το υπουργείο του έχει (και) την ευθύνη για τους συμβασιούχους....

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα