ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

13 Οκτ 2007

Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία

Η διάθεση του γάλακτος αλλά και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου των οποίων, η μη ορατή στο άμεσο μέλλον λύση τους, τους έχουν φέρει σε απόγνωση δεν είναι μόνο υπόθεση μιας ομάδας συμπολιτών μας αλλά αγγίζει συνολικά όλους τους κατοίκους τους νησιού μας.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα της σύσκεψης που οργάνωσε ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς την Τετάρτη 10/10 στην Καλλονή και στην οποία συμμετείχαν δεκάδες κτηνοτρόφοι από τα χωριά της Λέσβου.
Η σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν όχι μόνο μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κτηνοτρόφοι από άλλους πολιτικούς χώρους, είχε σαν βασικό στόχο να ανοίξει η συζήτηση προκειμένου η ριζοσπαστική αριστερά του τόπου μας να διαμορφώσει συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και να αναπτυχθεί ένα κίνημα κτηνοτρόφων το οποίο με διάφορους τρόπους θα επιβάλλει λύσεις στα άμεσα και οξυμένα προβλήματα του χώρου.
Σημείο στο οποίο συνέκλιναν όλες οι απόψεις που ακούστηκαν, είναι ότι το μοντέλο στο οποίο σήμερα στηρίζεται η παραγωγή και η διάθεση του γάλακτος στον τόπο μας δημιουργεί συνεχώς αδιέξοδα.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα