ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

7 Σεπ 2009

Απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, συγκρότηση ψηφοδελτίου


Στην πρόσφατη συνεδρίασή της, η γραμματεία της επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο αποφάσισε τα παρακάτω:

1ον. Διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Στόχος μας είναι ένα ανταγωνιστικό (προς τα άλλα τοπικά) ψηφοδέλτια. Από την Λέσβο θα υπάρχουν το πολύ 4 υποψηφιότητες. Στο ψηφοδέλτιο μας θα υπάρχει οπωσδήποτε γυναίκα.
Το ψηφοδέλτιο (οι σ.φοι/ες από τη Λέσβο, μιας και η Λήμνος πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία) θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί σε Πα-λεσβιακή Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει τη Τετάρτη το απόγευμα. Μέχρι τότε είναι ανοιχτός κατάλογος με προτάσεις από τον κάθε ένα/μία. Ολα τα ονόματα θα συζητηθούν ανοιχτά από όλους μας την Τετάρτη.

2ον. Πριν την Τετάρτη (το πιθανότερο Τρίτη) δίνουμε συνέντευξη τύπου με θέμα: Δημόσιος απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
Σε αυτή θα παρουσιάσουμε τόσο τη κοινοβουλευτική όσο και τη γενικότερη πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι σήμερα και το κατά πόσο αυτή ανταποκρίθηκε στις δυνατότητες που μας έδωσε ο κόσμος, αλλά και στους δικούς μας στόχους και δυνατότητες. Με τον απολογισμό της δράσης μας ανοιχτά, μπροστά στον κόσμο, ανοίγει ουσιαστικά η προεκλογική μας εκστρατεία.

3ον. Το ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Ταυτόχρονα θα παρουσιάσουμε και τους τοπικούς μας στόχους μας για την επόμενη περίοδο. Με άλλα λόγια σε πια κατεύθυνση θα κινηθούμε και γιατί θέλουμε να μας ενισχύσουν οι πολίτες.

4ον. Το εκλογικό μας περίπτερο θα στηθεί στην ίδια θέση, δηλαδή στη Πλατεία Σαπφούς

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα