ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

14 Νοε 2008

Μέτρα για την κοινωνία και όχι για τους τραπεζίτες


Με αφίσες, φυλλάδια, και πανό και με κεντρικό σύνθημα "Μέτρα για την κοινωνία και όχι για τους τραπεζίτες", στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσαν χθες έξω από τις τράπεζες της Μυτιλήνης, ξεκινώντας έναν πρώτο κύκλο διαμαρτυρίας που στοχεύει στη διεκδίκηση ευνοϊκότερων πολιτικών στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, αλλά και ευαισθητοποίησης των ίδιων των συναλλασσομένων με τις Τραπεζες.
Η κινητοποίηση της Μυτιλήνης εντάσσεται στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του κόμματος, καθώς ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε καθορίσει τη χθεσινή μέρα ως "Πανελλαδική μέρα δράσης για τις τράπεζες".
Τα τοπικά στελέχη και φίλοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία του Συνασπισμού, στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Καβέτσου, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε αφισοκόλληση και διανομή έντυπου υλικού στο προσωπικό των ιδρυμάτων, αλλά και στους διερχόμενους πολίτες περνώντας απ' όλες τις τράπεζες της Μυτιλήνης.
Στις 12 το μεσημέρι η πορεία κατέληξε έξω από την Εθνική Τράπεζα (στο κεντρικό κατάστημα από την πλευρά της αγοράς), όπου οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και διένειμαν το έντυπο υλικό.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα