ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

15 Δεκ 2007

Πανελλαδική συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Η 1η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2 Μαρτίου, στην Αθήνα


Η 1η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2 Μαρτίου, στην Αθήνα, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχοι της συνάντησης θα είναι:

Α. Να ενεργοποιηθεί και να συσπειρωθεί όλο το διάχυτο και οργανωμένο δυναμικό που στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να βοηθήσει την προσπάθειά του

Β. Να διεξαχθεί μια ουσιαστική πολιτική συζήτηση για τη νέα πολιτική κατάσταση και τα καθήκοντα που απορρέουν από αυτήν και

Γ. Να υπάρξουν κατευθύνσεις και προτάσεις για την παρέμβαση στα ανοικτά και σημαντικά μέτωπα της κοινωνίας.

Επίσης η Συντονιστική Γραμματεία – και για να ενισχύσει την προετοιμασία για την Πανελλαδική Σύσκεψη αλλά και για γενικότερους λόγους αποφάσισε:

· Τη λειτουργία του site του ΣΥΡΙΖΑ με έμφαση και διευκόλυνση του πολιτικού διαλόγου

· Την έκδοση πολιτικού περιοδικού του ΣΥΡΙΖΑ

· Την ολοκλήρωση και δημοσιοποίηση των εισηγήσεων για την Πανελλαδική Συνάντηση, το αργότερο μέχρι τις 20 Δεκέμβρη.

Επίσης, η Συντονιστική Γραμματεία καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τους εργαζόμενους και τη νεολαία να μετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη σχετικά με τον Προϋπολογισμό και το Ασφαλιστικό, όπως και στη συζήτηση και τη δράση ενάντια στην επιβολή της νέας Ευρωσυνθήκης και το αίτημα για δημοψήφισμα που θα πρέπει να απορρίψει τη νέα προσπάθεια να επανέλθει αυτή η νέα εκδοχή του Ευρωσυντάγματος.Εδώ θα βρίσκετε άρθρα προβληματισμού στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και συλλογικά κείμενα των συνιστωσών

Άρθρο προβληματισμού του Δήμου Τσακνιά, μέλους της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ 1 και 2 Μαρτίου - Αφετηρία για τη δημιουργική συγκρότησή του
Άρθρο προβληματισμού του Ρούντι Ρινάλντι, μέλους της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Ποια είναι τα κρίσιμα στοιχήματα για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ
Πρόταση της οργάνωσης Κόκκινο για την Πανελλαδική Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις 1 και 2 Μάρτη
Η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στις 1 και 2 Μάρτη πρέπει να αποτελέσει ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικό σχηματισμό, και όχι μια πανηγυρική - επινίκια συνάθροιση στελεχών των συνιστωσών του από το κέντρο και την περιφέρεια. Στο συγκεκριμένο αυτό πρώτο βήμα, το «συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικό σχηματισμό» μπορεί και πρέπει να μεταφραστεί στα εξής:
Για τον ΣΥΡΙΖΑ προέχει η συλλογική λειτουργία
Συνέντευξη με τον Ρούντι Ρινάλντι, συντονιστή της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Γραμματείας της ΚΟΕ. Τη συνέντευξη πήρε ο Πάνος Λάμπρου για λογαριασμό της εφημερίδας "Εποχή", στις 30 Δεκεμβρίου 2007.
Κείμενο υπογραφών για τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της Πανελλαδικής του Σύσκεψης το Μάρτιο. Πρόταση για να γίνει η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ (14-16 Μαρτίου) ουσιαστικό βήμα για τη συγκρότησή του.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα