ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

14 Δεκ 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τα κεκτημένα τους στον ασφαλιστικό τομέα.

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα λαϊκής νίκης. Η κυβέρνηση έχει πάρει το μήνυμα. Αν δεν το πάρει και θέλει παραπέρα σύγκρουση, θα την έχει. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τα κεκτημένα τους στον ασφαλιστικό τομέα.
Στην Λέσβο είχαμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση και πορεία των τελευταίων χρόνων!
Στην συγκέντρωση στην Πλατεία Σαπφούς και στην πορεία που ακολούθησε συμμετείχαν όλοι!
Μόνη θλιβερή παραφωνία το ΠΑΜΕ. Που θεωρεί ότι η εργατική τάξη και το εργατικό κίνημα είναι ιδιοκτησία του. Που θεωρεί ότι κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να απεργήσει, κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να διαδηλώνει εάν δεν ταυτίζεται με τις θέσεις του!
Με πρόσχημα την βροχή, αποχώρησε από την πλατεία Σαπφούς. Στον όνομα της «ιδεολογικής καθαρότητας» προσπάθησε να μαντρώσει τους εργαζόμενους στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου. Που και αυτό το θεωρεί ιδιοκτησία του!
Για να αποδείξει –σε ποιους άραγε- ότι είναι «μπροστάρης των αγώνων της εργατικής τάξης» έκανε πορεία μόνο του! Για να αναμετρηθεί με ποιόν άραγε; Με την κυβέρνηση και τις πολιτικές της, ή με τους εκατοντάδες εργαζόμενους που διαδήλωναν στην πλατεία Σαπφούς;
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της Λέσβου που συμμετείχαν στην συγκέντρωση και την πορεία, έστειλαν και στους διασπαστές του ΠΑΜΕ ένα ηχηρό μήνυμα! Ως εδώ! Το εργατικό κίνημα δεν είναι ιδιοκτησία σας!
· Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία!
· Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζόμενους που πήραν μέρος στην συγκέντρωση και την πορεία από την Πλατεία Σαπφούς στο Υπουργείο Αιγαίου!
· Τους καλούμε να εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αγώνα τους!
· Τους καλούμε να στείλουν ενωτικό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ξεπερνώντας τις διασπαστικές τακτικές και να στρέψουν αποκλειστικά το μέτωπο στην κυβερνητική πολιτική, που πρέπει να ανατραπεί!
Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση!Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε!
Μυτιλήνη 13/12/2007
Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα